Апарат для підтримки штучного дихання – від Чеської республіки

3 Грудня 2014 14:01

           th_4_glavУ Дніпропетровській міській раді відбулась зустріч в.о. міського голови Максима Романенка та заступника міського голови Олександра Рудяка з представником посольства Чеської Республіки Павлом Бучеком.         Представник посольства завітав до міста, щоб передати медикам апарат для підтримки штучного дихання. Про це повідомляє сайт міськради.
В.о міського голови Максим Романенко подякував гостям за візит до Дніпропетровська і надання медичного обладнання, а також зазначив, що міська влада відкрита для співпраці у різних сферах.

        «Ми сподіваємося, що співробітництво з Дніпропетровськом і областю тільки розвиватиметься. Ми передали апарат для підтримки штучного дихання  лікарні ім. Мечникова, сподіваємося, що він врятує не одне людське життя, особливо це важливо зараз, коли ваша країна переживає тяжкі часи. У зв’язку з цим бажаємо якнайшвидшого вирішення конфлікту. Чеська республіка готова допомагати наскільки можливо. Ми також налаштовані на співпрацю в освітніх, культурній, гуманітарних сферах», – сказав представник посольства Чеської Республіки в Україні Павло Бучек.
Заступник міського голови Олександр Рудяк теж подякував гостям за підтримку і допомогу. «Лікарні Дніпропетровська постійно приймають поранених бійців із зони АТО. У зв’язку з напливом переселенців навантаження на лікувальні заклади міста  збільшується  і ми раді будь-якій допомозі», – додав Олександр Рудяк.