Батькові Сергія Нігояна виділили земельну ділянку

3 Грудня 2014 14:13

      02-547d9b933d950.     Держземагентство України відрапортувало про затвердження проекту землеустрою.

     Батькові Героя України з Небесної сотні Сергія Нігояна виділено земельну ділянку поруч з сільською хатою. Про це повідомляє сайт газети «Лица».

        «Наказом Головного управління Держземагентства у Дніпропетровській області затверджено проект землеустрою щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства батькові героя Небесної сотні Сергія Нігояна, загиблого на Майдані в січні 2014 року.

      Земельна ділянка, яка передана у власність, знаходиться на території Березановатовского сільської ради Солонянського району, поблизу рідного дому Сергія, тому родина героя зможе вести особисте селянське господарство в рідному селі », – йдеться в повідомленні прес-служби Держземагентства України.

       Для ведення особистого селянського господарства в Україні використовуються земельні ділянки розміром не більше 2,0 гектара, передані фізичним особам у власність або оренду в порядку, встановленому законом.

Крім того, йдеться у повідомленні, землевпорядники Дніпропетровщини продовжують масштабну роботу по виділенню земельних ділянок учасникам антитерористичної операції і їх сім’ям для ведення особистого селянського господарства, будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, садівництва, індивідуального дачного будівництва.