Відкрився новий волонтерський пункт

19 Грудня 2014 21:53

images (1)У будівлі міської ради розпочав роботу волонтерський пост зі збору коштів для надання допомоги учасникам АТО і пораненим бійцям, які перебувають на лікуванні в медичних закладах Дніпропетровська.

Волонтерський пост відкрився з ініціативи та за сприяння депутатської групи «Наше місто» Дніпропетровської міської ради.

– Я сподіваюся, – сказала депутат міської ради, керівник депутатської групи «Наше місто» Ганна Вишнякова, – що таким чином ми сприятимемо можливості кожного жителя Дніпропетровська прийти до волонтерів та підтримати захисників України, занести продукти, теплий одяг та медикаменти для наших солдат.

У пункті працюють волонтери, вони звітуватимуть городянам про передані речі і будуть готувати списки найнеобхіднішого на даний момент. Пункт працюватиме стільки, скільки це буде потрібно.

Волонтери впевнені в його ефективності. Адже пункт розташований у  центрі міста. Серед перших надходжень до пункту – теплий одяг, супові та борщові набори, маскувальні костюми, нижня білизна і теплі берці.

Депутати міськради передали волонтерам на придбання необхідних речей більше 2000 гривень. Волонтери відзначають, що зібрані речі в першу чергу доставлять солдатам, які знаходяться на передовій. Найбільше там потрібні прилади спостереження, теплі речі та медикаменти. Віра Касьянова.