Ми – маленькі українці

22 Грудня 2014 10:53

SAMSUNG CAMERA PICTURESСаме так називався творчий конкурс, у якому газета «Наше місто» запропонувала взяти участь маленьким дніпропетровчанам.

У неділю, 21 грудня, організатори конкурсу підвели його підсумки. Нагороджували юних переможців в.о. міського голови Дніпропетровська Максим Романенко та головний редактор газети «Наше місто» Олександр Макуха.

Чудове дитяче свято відбулося у одному з торгових центрів Дніпропетровська.

 Маленькі патріоти у національних костюмах розповідали вірші та демонстрували знання історії України, давали інтерв’ю для телебачення та газет.

SAMSUNG CAMERA PICTURESЗа патріотизм, креативність і оригінальність діти отримали дипломи, м’які іграшки та солодкі подарунки. Учасників свята розважали аніматори. Потім малечу запросили до улюбленого лабіринту у дитячій ігровій кімнаті.

 SAMSUNG CAMERA PICTURES– Ми дуже любимо співати українські пісні та розповідати вірші про нашу країну, – сказали переможці конкурсу «Ми – маленькі українці» Лія Касьянова та Арлєн Жорняк. Були раді, коли дізналися, що потрапили у число переможців конкурсу. Спасибі всім за таке гарне свято. У нашій Україні все буде добре! Віра Касьянова.