Дніпропетровський студент відкриє власну ІТ-школу, де навчатимуть заробляти в мережі Інтернет

16 Січня 2015 17:23

20150114_2_SydorovСтати учасником проекту «ІТ-школи НГУ-2015», автором якого став студент Національного гірничого університету Олександр Сидоров, запрошують студентів і аспірантів обласних вишів. Подати заявку можна до 18 січня. Кількість слухачів обмежена – до 50 учасників. Навчання буде безкоштовним і проходитиме на базі НГУ. Двохмісячні курси ІТ-школи стартують 22 січня. Кращий учень отримає графічний планшет. Про це повідомляє  сайт ОДА.

Протягом навчання слухачам «ІТ-школи НГУ-2015» запропонують вивчити 3 дисципліни. Зокрема, це «Теорія та основи дизайну», «Основи «Adobe Photoshop» та «Adobe Illustrator» і короткий курс теорії маркетингу.
Учасників «ІТ-школи НГУ-2015» розподілять на 2 групи. Заняття проходитимуть двічі на тиждень на базі Національного гірничого університету.
На думку організатора проекту, проходження такого курсу допоможе отримати навички побудови композиції, творення фірмового стилю та рекламних концепцій.
«Ідея проекту полягає в тому, щоб навчити студентів заробляти на біржах праці. Ця ідея виникла близько року тому, коли я вже працював на подібних біржах, і мої друзі просили мене навчити їх», – розповідає Олександр Сидоров.
Наприкінці навчання учасникам «ІТ-школи НГУ-2015» запропонують створити фірмовий стиль та логотип для будь-якої компанії (її студенти обиратимуть самі). Автор найкращої концепції отримає графічний планшет.

Джерело: сайт ОДА.