У Спартакіаді 2015 серед працівників вишів Дніпропетровщини кращою стала Національна металургійна академія України

30 Січня 2015 19:09

imagesНа другому місці опинилися працівники Дніпропетровського національного університету, на третьому – Придніпровської академії будівництва та архітектури. Про це повідомляє  сайт ОДА. 
Змагання проходили в спортивних комплексах Придніпровської академії будівництва та архітектури і Академії митної служби України. Працівники університетів та академій змагалися у чотирьох видах програми: бадмінтоні, волейболі, настільному тенісі та футзалі.
Найбільш вдалою участь у змаганнях стала для команди Національної металургійної академії України, у якої одне перше і два призових місця. Другі за кількістю призових місць працівники Дніпропетровського національного університету, третє місце у Придніпровської академії будівництва та архітектури.
Серед переможців змагань також команди Дніпропетровської медичної академії, Національного гірничого університету та кадемії митної служби України.
Наступні змагання серед працівників коледжей та технікумів розпочнуться у квітні з волейболу, настільного тенісу, шахів, дартсу та кульової стрільби.

Джерело: сайт ОДА