На Дніпропетровщині позапланові канікули через зимову застуду тривають ще у 15 школах

25 Лютого 2015 11:18

KarantinУ порівнянні з минулим тижнем кількість навчальних закладів, закритих на карантин, скоротилась у понад 2 рази. Про це повідомляє  сайт ОДА.

Наразі на позапланових канікулах перебувають близько 5 тис дітей. Навчання досі призупинено у деяких школах Дніпродзержинська, Васильківського, Криничанського, Межівського, Павлоградського та Петропавлівського районів. У Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Марганці, Новомосковську, а також у Верхньодніпровському та Павлоградському районах на карантин закриті 113 окремих класів.

Уже 25 лютого, навчальний процес має відновитися у 2 школах Межівського району. Також у цей день за шкільні парти планують повернутися 18 учнів єдиного закритого класу у Верхньодніпровському районі. У Павлоградському районі навчальний процес має відновитися до кінця тижня.
2 березня карантин завершиться для школярів 11 навчальних закладів у Васильківському, Петропавлівському та Криничанському районах. Також до цього часу 82 класи у школах Дніпропетровська, Марганця та Новомосковська також залишатимуться закритими.
У 25 окремих класах навчальних закладів Дніпродзержинська та у одній з міських шкіл повномасштабне навчання має розпочатися до 5 березня.
Нагадаємо, що підставою для запровадження режиму карантину є висновки протиепідеміологічних комісій та комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій місцевих виконкомів. Нагадаємо, що допустимий поріг захворюваності не має перевищувати 20% від загальної кількості учнів.
Про графіки відпрацювань школярі та їхні батьки можуть дізнатися у свої навчальних закладах.
На Дніпропетровщині працює1009 шкіл. Тут навчаються понад 280 тис дітей.

 

 

Джерело: сайт ОДА