У центрі адміністративних послуг можна отримати документи від Державного земельного агентства.

10 Березня 2015 23:13

th_gerbУ дніпропетровському центрі адміністративних послуг тепер можна отримати документи від Державного земельного агентства. Як розповідає сайт міськради, про це під час прес-конференції повідомила заступник начальника управління адміністративних послуг Наталія Капуста. «Документи від цього управління у центрі почали видавати з початку цього року. Саме ці дозволи зараз найбільш затребувані. 43 % від загальної кількості документів, які запитують дніпропетровці це – витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, надання відомостей з Державного земельного кадастру, державна реєстрація земельної ділянки та ін», – сказала Наталія Капуста. Вона додала, що досить часто (20% від усіх документів)  дніпропетровці  звертаються до представників ДАІ, щоб узгодити маршрути перевезення небезпечного вантажу. Загалом, за словами Наталії Капусти, у центрі надають 105 видів адміністративних послуг від 28 управлінь, служб, департаментів та дозвільних органів. Перелік послуг, які надаються через Центр, розміщено на веб-порталі Віртуального офісу електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада» (e-services.dp.gov.ua).
Під час прес-конференції заступник начальника управління адміністративних послуг повідомила, що з початку року до Центру звернулось понад 14 тисяч людей. За цей час надано майже 5 тисяч видів адміністративних послуг та 3,5 тисяч консультацій. «Для зручності заявників у центрі є можливість слідкувати за підготовкою документів у режимі онлайн. Для цього слід зареєструватись на сайті Віртуального офісу електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада» (e-services.dp.gov.ua) та створити власний кабінет», – додала Наталія Капуста. Вона також зазначила, що про готовність документів  заявникам відправляють повідомлення на мобільні телефони.
На прийом до представників центру адміністративних послуг можна записатись заздалегідь, щоб не витрачати час на очікування у черзі – «Лівобережний» (просп. Правди, 42) тел. 726-30-69,  «Правобережний»  (просп. К. Маркса, 75 ) тел. 742-84-08.