Інститут, який об’єднує.

21 Травня 2015 09:25

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Вже традиційною стала щорічна зустріч магістрів державного управління – випускників Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної Академії державного управління при Президентові України.

З гордістю переступають поріг ДРІДУ НАДУ його випускники, які приїздять сюди, щоб зустрітися з викладачами та одногрупниками, згадати роки навчання. Серед них – відомі політики, народні депутати, міністри, державні діячі, керівники успішних компаній та підприємств.

DSC_0007Більш, ніж за 20 років діяльності інституту тут підготовлено понад 3 тисячі магістрів, кваліфікаційну підготовку пройшли близько 57 тисяч посадових осіб місцевого самоврядування та виконавчої влади з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської та Черкаської областей. В органах влади Дніпропетровщини працює кожен другий випускник інституту.

Директор ДРІДУ НАДУ при Президентові України Сергій Михайлович Серьогін всіляко сприяє зміцненню зв’язків випускників з Інститутом, дружній  та професійній співпраці. Говорить, що для інституту дуже важливий зворотній зв’язок  з кожним, хто носить звання – магістр державного управління.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Наші випускники – дійсно, наша гордість, – розповідає Сергій Михайлович. Важливо, що свій значний внесок у розвиток їх кар’єри робить наш інститут, який для багатьох став відправною точкою у житті. Приємно знову бачити всіх у наших стінах, підтримувати й далі дружні стосунки.

Багато для об’єднання випускників Інституту робить Регіональна асоціація магістрів державного управління. Проводяться зустрічі випускників, забезпечується співпраця Асоціації  з органами державної влади, місцевого самоврядування та громадськими організаціями, члени асоціації залучаються до важливих соціально-економічних заходів. Вже незабаром в Асоціації планують проводити семінари підвищення кваліфікації для держслужбовців, відкрити представництва у сусідніх областях, кадри для яких готує Регіональний Інститут державного управління.

– Асоціація це – співпраця з органами державної влади та місцевого самоврядування, – розповідає  Валерій Мазур, голова Ради Регіональної асоціації магістрів державного управління. Також ми плануємо проведення наукових досліджень, розробок та впроваджень у галузі державного управління, науково-практичних конференцій, семінарів з питань функціонування державного механізму, сприяння працевлаштуванню, просуванню по службі, підвищенню кваліфікації,  організацію стажування за кордоном  та багато іншого. Ми з радістю запрошуємо усіх до роботи в Асоціації, а керівників органів влади –  до співпраці.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Відомо, що ДРІДУ НАДУ підтримує тісні стосунки з органами влади та місцевого самоврядування, говорить Павло Шандиба, голова обласної виборчої комісії, випускник ДРІДУ НАДУ. Тож всі чекають від інституту й надалі цікавих проектів та програм для допомоги у роботі.

Організатори, викладацький склад, представники Регіональної асоціації магістрів державного управління запрошують своїх випускників 6 червня о 11.00 зустрітися у Актовому залі Регіонального інституту. Як завжди, буде можливість поспілкуватися, запитати та відповісти, обговорити важливі моменти відповідальної державотворчої роботи.

Віра Касьянова.

На знімку: директор ДРІДУ НАДУ при Президентові України Сергій Серьогін та  голова Ради Регіональної асоціації магістрів державного управління Валерій Мазур.

Фото автора та з архиву Асоціації.