Дніпропетровську дозволили приймати єврокубкові матчі

5 Липня 2015 06:29
galfinance.com.ua

galfinance.com.ua

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повідомив, що рішенням виконкому футбольного союзу,Дніпропетровськ знову зможе приймати єврокубкові поєдинки.

«У нинішньому році УЄФА переглянув своє рішення тільки стосовно Дніпропетровська – за результатами моніторингу, який ведуть уряди різних країн, він не включений в перелік міст, не рекомендовані для відвідування громадянами. Також УЄФА врахував, що тут є міжнародний аеропорт і стадіон четвертої категорії. Таким чином, Дніпропетровськ до прийому матчів єврокубків допускається, але з застереженням – виступає тут «Дніпро» повинен задекларувати варіант «Б». У разі, якщо ситуація зміниться, йому доведеться грати на запасному стадіоні за межами Дніпропетровська», – повідомив він.

Суркіс підкреслив, що в цьому році ФФУ представила цілий ряд пропозицій щодо міст, які могли б приймати турніри УЄФА різних рівнів: Олександрія, Дніпропетровськ, Київ, Кіровоград, Львів, Полтава, Тернопіль, Ужгород і Черкаси.

У минулому сезоні УЄФА дозволяв проводити єврокубкові зустрічі тільки в Києві та Львові, тепер до них додався і Дніпропетровськ. У новому сезоні від України виступлять п’ять клубів. У Лізі чемпіонів – «Динамо» і «Шахтар», у Лізі Європи – «Дніпро», «Зоря» і «Ворскла».