Меню на природі: ТОП-5 рецептів шашлику

8 Липня 2015 12:21
brightwallpapers.com.ua

brightwallpapers.com.ua

Якщо ти вирішила з сім’єю або друзями вибратися до лісу, на річку чи навіть на дачу,радимо заздалегідь скласти меню на природі.

Спекотні літні деньки, особливо якщо вони випадають на вихідні, так чудово провести де-небудь за містом, ближче до водойми, далеко від пилу, суєти і спеки.

А щоб твій пікнік вдався на славу, до нього варто підготуватися заздалегідь і продумати, що ти візьмеш із собою: від одягу і розваг, до смачного і апетитного меню на природі.

Звичайно ж, головна страва, яка прикрасить будь-яке меню на природі – це шашлик. При цьому шашлик може бути з різних видів м’яса – свинячий, курячий, яловичий тощо, а також із риби, морепродуктів і навіть овочів. Вибирай рецепт шашлику залежно від смакових уподобань твоєї компанії.

Меню на природі: Шашлик зі свинини із спеціями і білим вином

Рецепт шашлыка из свинины
    Рецепт шашлыка из свинины © shutterstock

Пропонуємо твоїй увазі шашлик зі свинини, маринований у білому вині і великій кількості прянощів. М’ясо вийде таким, що пальчики оближеш!

Меню на природі: Медовий шашлик із курки

Шашлык из курицы
Шашлык из курицы © Shutterstock

Шашлик із курки часто буває гідною альтернативою свинячому, особливо коли потрібно приготувати смачне, швидке дієтичне м’ясо. А якщо ти замаринуєш м’ясо з медом і соком лайма, то твій шашлик вийде напрочуд ніжним і з тонким вишуканим смаком і ароматом.

Меню на природі: Шашлик із риби

рыба
© Олег Батрак, tochka.net

Рибний шашлик – це більш пісна і дієтична страва, ніж смажене м’ясо, він легше лягає в шлунок і краще засвоюється організмом. Риба, на відміну від м’яса, маринується і смажиться дуже швидко, а за смаковими якостями шашлик із риби здатний здивувати багатьох гурманів.

Меню на природі: Кальмари на грилі

© shutterstock

Серед величезного розмаїття рецептів шашлику ми вибрали для тебе дуже оригінальний варіант шашлику з кальмарів. Радимо спробувати приготувати цю страву – виходить неймовірно смачно!

Меню на природі: Овочі гриль

© shutterstock.com

Овочі на грилі – це чудовий гарнір до м’яса або риби. Але навіть самі по собі, з теплим хлібом і пряним соусом – це дуже смачно. Найсмачніше, звичайно ж, коли вони приготовленні на багатті, з димком. Спробуй!

Приємного і смачного відпочинку!

Джерело: tochka.net