ТОП-5 рецептів із кавуна

29 Липня 2015 09:04
yakulinar.net

yakulinar.net

Вже розпочався сезон найбільшої літньої ягоди і стиглі, соковиті та солодкі кавуни вже можна придбати на ринках і у супермаркетах міста. Пропонуємо вам 5 незвичних рецептів, які перетворять звичайний кавун у делікатес для гурманів.

Фото: myvishal.com

ФОТО: MYVISHAL.COM

1. Солодка м’якоть кавуна чудово поєднується з солоним сиром фета. Таку страву легко приготувати, вона незвична на смак і досить добре втамовує голод.

2. Американці взагалі кавун… смажать! М’якоть кавуна готується кілька хвилин на грилі в сирних скибках. Виходить дуже смачно!

3. Розваріть кавуновий сік і отримайте дуже солодкий кавуновий мед. До речі, зберігати його можна довго, та й друзів такий десерт приємно здивує!

4. Ви колись куштували молоко з кавуна? Якщо ні, давно пора! Товчені кавунові насіння розітріть в холодній воді в співвідношенні 1:10 та насолоджуйтеся незвичайним смаком напою.

5. А ось такий кавуновий лід для коктейлю приготувати зовсм просто! Кавун очистіть від кісточок, поріжте на шматочки, зріжте скоринку та збийте. Потім перелийте вміст у форму для льоду та заморозьте.

Смачного!

 

Джерело: Твоє місто