У Дніпропетровську пройдуть безкоштовні лекції щодо ведення підприємницької діяльності

11 Серпня 2015 08:23
goodluck.dp.ua

goodluck.dp.ua

3 вересня в Дніпропетровську стартує новий проект – «Навігатор підприємця», повідомляють у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.

На заняттях по веденню підприємницької діяльності будуть розповідати про розробку стратегічної мети бізнесу, позиціонуванні, створенні ціннісної пропозиції, каналів збуту і побудові взаємовідносин з клієнтами, вхідних грошових потоків, основних витрат, точок прибутку, ключових ресурсів та видів діяльності. Крім того, розкажуть про розвиток комунікацій з партнерами, правові основи підприємницької діяльності, реєстраційних та дозвільних процедурах, оподаткуванні, обліку і планування, маркетингу-, зазначають у департаменті.

Заняття безкоштовні.

Проект «Навігатор підприємця» створений з метою надання інформаційної підтримки особам, які бажають розпочати і розвивати власний бізнес. Проект триватиме з вересня по грудень цього року. По закінченні навчання кожен учасник отримає сертифікат.

Проекту «Навігатор підприємця» організований для розвитку малого та середнього підприємництва в Дніпропетровську, додають у департаменті.

Джерело: gorod.dp.ua