Страшна аварія у Дніпропетровську: автівка злетіла з Нового мосту в Дніпро (ФОТО)

24 Грудня 2015 23:39

Boqmzxovtbs-613x460Зараз на Новому мосту велика пробка – в результаті аварії одна машина сильно розбита, друга вилетіла за огородження моста і впала в річку разом з водієм.

За свідченнями очевидців, приблизно в 21:20 в аварію потрапили легковий автомобіль (імовірно Mitsubishi або Kia Ceed) і Subaru Outback. В результаті зіткнення одна з машин (Mitsubishi або Kia Ceed) пробила огородження Нового мосту і впала у річку, у другої (з номером АЕ7700АЕ) – знесена передня частина. За даними прес-секретаря поліції Дніпропетровська Анни Старчевського, автомобіль, який вилетів в річку, рухався з боку лівого берега. За свідченнями очевидців, поліція прибула на місце події в 21:32, швидка допомога приїхала через 5 хвилин – в 21:37.

В автомобілі Subaru знаходилися чоловік (водій) і жінка. Вони обидва живі, але у чоловіка виявилися затиснуті ноги. Обидва постраждалі доставлені в лікарню.

Myn6I8dwzn0-613x460За словами городян, які застрягли в пробці, рятувальники вже змогли дістати і автомобіль, і водія. Інші стверджують, що двоє людей у ​​результаті аварії все ж загинули – чоловік і жінка, які були в червоній машині, що впала у воду.

«Проїжджали повз на таксі, багато народу стояло і дивилося вниз з мосту. Таксист вийшов подивитися. Машина на швидкості зачепила іншу і вилетіла з моста і відразу потонула з водієм – так нам сказали. Жах просто».

«Зупинявся там в 21-32, дивився на всю цю картину маслом. Жесть. Люди в субару живі обидва були-чоловік і жінка, лежали там в машині. Чоловік затиснутий був. Приїхала потім швидка», – діляться городяни спостереженнями і отриманою на місці інформацією.

Станом на 23:00 в’їзд на Новий міст перекритий патрульною машиною.

Джерело: dnepr.info