У Дніпропетровську водій збив двох студенток: одна померла, за життя іншої зараз борються медики

21 Січня 2016 17:57

168322ДТП сталося у Дніпропетровську близько десятої вечора біля зупинки, розташованої навпроти студентського гуртожитку на Набережній Перемоги. Подруги-однокурсниці Світлана Молчанова та Тетяна Васильєва переходили дорогу по пішохідному переходу. Несподівано вискочив білий «Фольксваген СС» і збив дівчат. Водій, за словами очевидців, був тверезим і з місця аварії не поїхав. Ведеться розслідування.

Світлана від отриманих травм померла в машині швидкої допомоги. Тетяна знаходиться зараз у реанімації Дніпропетровської лікарні імені Мечникова.

Тетяна Васильєва, третьокурсниця Українського державного хіміко-технологічного університету, приїхала на навчання до Дніпропетровська з Мелітополя Запорізької області. У рідному місті талановитою дівчиною пишаються.

Таня мріяла стати фармацевтом, поглиблено вивчала біологію, демонструвала прекрасні знання з точних наук, брала участь у предметних олімпіадах. Вона по натурі дослідник, у неї розум, «заточений» на навчання. Талановиту дівчину запрошували за програмою обміну в Корею і в Китай, і вона за літо вивчила півтори тисячі ієрогліфів. А зараз дівчинка в комі. Її батьки – бюджетники, і родині, звичайно, потрібно матеріальна підтримка для порятунку Тані. За словами тата дівчинки, щодня на лікування їй потрібно 1900 гривень. У Мелітополі  вже оголосили збір коштів.

“У пацієнтки тяжка черепно-мозкова травма, травмовані ноги і таз. Мої колеги роблять все можливе, щоб врятувати дівчину, але стан критичний …”, – сказав головлікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Перерахувати кошти для порятунку дівчини можна на картку її мами: «ПриватБанк», карта № 51687572 02848489, для Половинко Ольги Володимирівни. Телефон мами: (095) 6068558.

Оголосили збір коштів і в Українському державному хіміко-технологічному університеті: гроші просять перераховувати на картку «Приватбанку» № 41494978 34603583 (Владислав Леус), а потім їх направлять батькам Світлани і Тані.

Джерело: fakty.ua