“Розумна” кавоварка готує каву через Bluetooth

3 Березня 2016 12:46

5Американська компанія Nespresso почала випуск нової смарт-кавоварки Prodigio, що дозволяє готувати каву за допомогою мобільного телефону або планшета, пише інтернет-портал Ubergizmo.

Керувати “розумною” еспресо-машиною можна за допомогою смартфона або планшета через Bluetooth. Програмний додаток забезпечує повний контроль вибору міцності кави. Якщо в приміщенні не працює Wi-Fi, на корпусі пристрою є кнопки, що дозволяють вибрати необхідний варіант.

Модель Prodigio оснащена функцією автоматичного відключення після 9 хвилин бездіяльності. Додаток Nespresso сповістить користувача, коли прийде час очистити машину від накипу за допомогою спеціального засобу.

У кавоварці використані капсули автоматично видаляються і поміщаються у вбудований контейнер. Додаток дозволяє власнику контролювати запас капсул і при необхідності розміщувати замовлення на його поповнення.

Додаток діє з 24 лютого. Він сумісний з iPhone 4S і новішими моделями Apple, планшетами iPad, а також деякими пристроями на операційній системі Android.

Джерело: http://bublbe.com/