Незабутня зустріч

21 Березня 2016 15:01

IMG_4051Сьогодні, як ніколи, перед школою стоїть завдання виховання шанобливого ставлення до держави, активної, дієвої любові до України.
Педагогічний колектив школи, втілюючи в життя концепцію національно-патріотичного виховання, запалює в юних серцях ту іскру любові до свого народу та держави, щоб вона переросла у вогонь Єдності, бо тільки всі разом ми зможемо зберегти нашу Батьківщину й зробити Україну сильною європейською державою.
Години спілкування, свята, зустрічі – все це служить патріотичному вихованню школярів.
Ось нещодавно й завітали до нашої школи гості – Дмитро Зубрій, депутат Дніпропетровської обласної ради та Микола Буртин, помічник-консультант депутата, волонтер та воїн АТО, командир розвідувальної роти з позивним «Сармат».
Із завмиранням сердець слухали діти їхні розповіді. Микола Буртин наголосив на важливості підтримки бійців на передовій, бо, отримуючи листи й малюнки, вони відчувають тепло рідного дому, щиру любов і небайдужість молодого покоління.
Не з порожніми руками приїхали гості. Дмитро Олександрович подарував на згадку про зустріч фотокамеру, щоб учні могли фіксувати всі визначні миті шкільного життя, Микола Буртин привіз із передової державний прапор, підписаний бійцями його розвідроти.
Діти висловили гостям щирі слова вдячності й подарували обереги – янголятка, щоб вони оберігали від лиха та зла.

Милосердя офіцери –
Наші славні волонтери!
За добро, що кожен робить,
Хай Господь вас нагородить.

Олена Міллер, вчитель історії Степівської СЗШ