Дітей запрошують на безкоштовні покази кіно і мультфільмів

24 Травня 2016 15:31

14640897986707У Дніпрі з 27 травня по 5 червня вже третій рік поспіль буде проходити міжнародний кінофестиваль # ChildrenКіноФест. В рамках якого будуть показані картини для дітей. Про це під час прес-конференції в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ» повідомила волонтер, організатор фестивалю Наталія Гейман.

«Буде показано 7 кінокартин – мультфільми та дитячі фільми. А також два дня буде ретроспектива мультфільмів від кіностудії «Aardman» – це творці відомого «Баранця Шона», а також мультфільм «Моя країна Україна», створений молодими українськими авторами і виконаний в техніці пластилінової анімації.

 

Це 26 фільмів про кожен куточок України у вигляді казок-легенд. Автори хотіли розповісти дітям в ігровій та розважальній формі про їхню країну. Закриє кінофестиваль музична комедія «Історія про маленького саксофоніста», яка стала переможцем # ChildrenКіноФест в 2015 році. Всі картини яскраві і зрозумілі для дітей від 4 років до 12. Я думаю, що і дорослим цікаво буде їх подивитися. Фестиваль пройде в 17 містах України. Мета – популяризація мистецтва кіно серед дітей різних соціальних і вікових груп. Запрошуємо городян на свято кіно ».