Жителя Дніпра затримали за торгівлю наркотиками в Росії

25 Травня 2016 17:28

14641610241788Працівниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності було затримано чоловіка, який мав при собі марихуану, курильні суміші і більше 100 грамів психотропної речовини метамфетамін. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За словами самого драг-дилера, на поїзді «Київ – Москва» він поїхав на заробітки до сусідньої держави. Крім цього мав і додаткову статтю доходу: брав у інтернет-розповсюджувачів синтетичних наркотиків їх товар і збував методом «закладок» в Москві.

Те, що залишилося привіз до Дніпропетровська, приховуючи від митного контролю і мав намір продати тут.

Лише за приблизними підрахунками вартість вилученого метамфетаміну та інших синтетичних наркотиків на «чорному» ринку може становити близько 100 тисяч гривень.

Працівники Сьомого управління перекрили міжнародний канал торгівлі наркотиками. Робота щодо остаточного виявлення всіх причетних до цієї діяльності триває.

Все вилучене направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 305 і 307 Кримінального кодексу України – контрабанда наркотиків і їх збут, згідно з якими, міжнародному збувальників загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.