Перші кроки до зірок

2 Червня 2016 22:42

S1750004 - копияУ весняні травневі дні в обласному центрі відбувся другий відкритий Всеукраїнський фестиваль – конкурс дитячо – юнацької творчості «Перші кроки до зірок».

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Як говорять організатори, це свято – прикрашене гранями талантів дітей та посипане діамантами працьовитості керівників. Розвивати таланти, знаходити нові і прагнути до їх досконалості – одна з головних задач творчого проекту «Зірки XXI століття». Його керівник, Валентина Пасс розповідає, що участь у проекті дає можливість талановитим дітям і їх педагогам розвиватися, знайомитися з іншими колективами, з новими людьми, дізнаватися думку професіоналів про свою творчу діяльність, отримувати чудові емоції і гарний настрій.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Конкурс спрямований на реалізацію творчих проектів талановитих колективів і юних музикантів.
Кожен такий захід – це свято, барвисте шоу, феєрія з подарунками, нагородами, творчими сюрпризами, теплотою і щирістю організаторів до учасників.
Успішно виступили на конкурсі «Перші кроки до зірок» вихованці Дніпропетровської районної Школи естетичного виховання, яку очолює Олена Огородова.
S1750007Для юних музикантів участь у подібному конкурсі – далеко не перші кроки на регіональній сцені. Діти – переможці багатьох обласних та всеукраїнських конкурсів. Тож і цього разу вони не підвели своїх викладачів.
Зокрема, лауреатами першого ступеню стали Всеволод Кузін (естрадний вокал, категорія «Дебют», викладач Анастасія Сотуленко), Яся Кострикіна (фортепіано, молодша категорія, викладач Олена Сокур), Тимофій Клочко – Шемякін ( викладач Наталія Ільяшевська) Ксенія Ткач (естрадний вокал, середня категорія, викладач Анастасія Сотуленко), Чупікова Юлія (естрадний вокал, викладач Тетяна Пермякова).
Фото0598Дипломами лауреатів другого ступеню нагороджені Катерина Гуляєва (естрадний вокал, молодша категорія, викладач Юлія Костелан), Катерина та Віктор Кердан (естрадний вокал, змішана категорія, викладач Анастасія Сотуленко), вокальний ансамбль «Ліра» (естрадний вокал, змішана категорія, викладач Анастасія Сотуленко) та вокальний ансамбль «Нотка» (естрадний вокал, молодша категорія, викладач Юлія Костелан).Лауреатами третього  ступеню стали Дар”я Перегінець та Ілля Костелан (естрадний вокал,  викладач Юлія Костелан).
– Наші вихованці порадували нас, – говорить, Юлія Василівна Костелан, – ми пишаємося їхніми успіхами. Нехай і надалі в житті наших дітей будуть супроводжувати щастя, удача, радість, везіння і натхнення.

Віра Касьянова

На знімку : Юлія Костелан та колектив вокального ансамблю «Нотка».