Одна мудра книга краща від найбільшого багатства

13 Червня 2016 09:11

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Цікаві заходи на літній період відпусток підготували для своїх читачів у Дніпропетровській районній центральній бібліотеці, яку очолює Галина Іванівна Гаврилова.
Минулого тижня тут провели флешмоб. Біля приміщення бібліотеки розмістили стенд з книгами, у яких зібрані тексти українських народних пісень, розповіді про історію української пісні, зокрема, на Дніпропетровщині. Читачі могли перевірити себе на знання тієї чи іншої народнї пісні.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Не кожен зараз має змогу, – говорить Галина Іванівна, поїхати під час відпустки на відпочинок, якийсь час люди будуть вдома, будуть мати вільний час. Навіть, приїхавши з відпочинку. Тож ми, як завжди, ласкаво запрошуємо до нашої бібліотеки.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Наші бібліотекарі дарують читачам не тільки свої знання і час, цінні поради, але й тепло своєї душі. Вони порадять, яку книгу можна прочитати, розкажуть про нові надходження до бібліотечного фонду. У нас є книги для всіх: і з цікавими рецептами – для господарок, і «закрученими» сюжетами – для любителів детективів. Також у читальному залі можна почитати журніли. Адже, як сказав класик, люди перестають мислити, коли перестають читати.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Та найбільше ми чекаємо наших найменших, найулюбленіших читачів. Для них у нас багато цікавої дитячої літератури, як класичної, так і сучасної. У тому числі, із обов’язкової шкільної програми.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Новий проект бібліотекарів – мультизал «Чомучка» . З 1 – го по 30 –те серпня, у понеділок, середу та п»ятницю, а також, по замовленню – в інші дні, декілька годин, у бібліотеці демонструються мультфільми. Малюки з задоволенням приходять на мультсеанс. Зацікавив цей проект і батьків, зокрема тих, кому ні з ким залишити дитину у літній період. З 13.00 до 15.00 дитину можна залишити у бібліотеці подивитися улюблені мультфільми. І не треба турбуватися – за нею приглянуть бібліотекарі, до речі, безкоштовно.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Дніпропетровська районна центральна бібліотека завжди чекає читачів. І постійних, і нових. Приходьте в бібліотеку за знаннями. Адже, як то кажуть, книги хоч і не говорять, так правду мовлять. Тож читайте! І, дійсно, нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги.

Віра Касьянова.