Любов до музики – вічна

21 Червня 2016 12:59

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Цього року 30 учнів закінчили повний курс навчання у Ювілейній школі естетичного виховання Ювілейної селищної ради та отримали перший в своєму житті офіційний документ про закінчення школи.
Всі вони прийшли 15 червня на випускний вечір, що відбувся у Дніпропетровському районному будинку культури.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Сьогодні ми прощаємося з нашими випускниками, – розповідає директор школи Олена Олексіївна Огородова, – нашу школу закінчують 7 учнів за фахом фортепіано, 1 – по синтезатору, 4 – по гітарі, 1 – по домрі, 9 – з сольного співу, 6 – з образотворчого мистецтва, 1 – по баяну, 1 – по саксофону.
Серед випускників цього року є неодноразові учасники і лауреати міжнародних, всеукраїнських, обласних та регіональних конкурсів, активні учасники шкільних та районних концертів, шкільних конкурсів.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

За роки навчання в нашій школі діти познайомилися з прекрасним мистецтвом, навчилися співати, малювати, грати на музичних інструментах. Мої колеги ділилися з ними своїми знаннями, життєвим досвідом, дарували тепло своєї душі.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Від імені адміністрації та педагогічного колективу школи я вітаю випускників із закінченням школи, бажаю їм подальших успіхів на життєвому шляху. Нехай мистецтво завжди буде вірним другом і супутником вашого життя.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Закінчується навчальний рік для молодших вихованців закладу. Як і попередні, він був насичений концертами, конкурсами, фестивалями. Багато учнів нагорожені похвальними грамотами за успіхи у навчанні. Лише у викладача Юлії Костелан – 9 відмінників.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Для деяких випускників школи музика стане професією. Вони запам’ятаються своїми музичними здібностями, надзвичайною старанністю і працьовитістю.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Викладачі школи бажають, щоб збулися їх мрії про продовження музичної освіти.
Присутні мали змогу побачити також випускні роботи художників. Гості вечора почули прощальний концерт випускників, який складався з їх найулюбленіших творів.

Віра Касьянова