Програма святкування Дня незалежності на Дніпропетровщині

9 Серпня 2016 16:48

den_nezav_2(1)Традиційні урочистості, виставки і концерти, а також неформальні екстрим-виступи і велике авіашоу з літаками, вертольотами і парашутистами. Дніпропетровщина відзначить 25 річницю незалежності в небі і на землі. Як і де пройде святкування, розповів глава регіону Валентин Резниченко.

Святкування Дня незалежності традиційно розпочнеться з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку на Монастирському острові. Тут зберуться керівництво області та міста, громадські діячі, учасники бойових дій та небайдужі люди.

Урочистості в цей день пройдуть у всіх містах і районах області. Жителів регіону очікують святкові концерти і виставки.

«У цьому році 25-річчя незалежності України. Таку визначну дату на Дніпропетровщині вирішили відсвяткувати масштабно. Крім традиційних покладань, виставок і концертів організовуємо шоу «Вільне небо». Це свято для сильних духом українців, справжніх патріотів, народжених вільними. Це фестиваль яскравих вражень, вільних емоцій і любові до України », – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Масштабне свято до Дня незалежності від ДніпроОДА розпочнеться о 12.00 на аеродромі в селі Майське Синельниківського району.

Гостей свята «Вільне небо» чекає велике авіашоу з літаками, вертольотами і парашутистами, виставка авіатехніки, екстремальне шоу на роликах, скейтах і велотріал. Шоу повітряних зміїв, авіа та ракетомоделей, мотузковий парк та майстер-класи на будь-який смак.

Для тих, хто хоче відчути справжній екстрим, в святковій лотереї розіграють 8 стрибків з парашутом.

«З 12:00 до 22:00 на аеродромі в Майському буде весело. Це ми обіцяємо. Від екстремальних шоу до веселою дискотеки. Такого ви ще не бачили. Запрошуємо всіх взяти участь », – зазначила член оргкомітету, радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

За детальною програмою Дня незалежності стежте на сайті ОДА: adm.dp.gov.ua.