У Дніпрі для дітей бійців АТО проведуть безкоштовні IT-курси

18 Серпня 2016 16:53

child-pcIT-курси будуть для дітей від 11 до 14 років. Заняття стартують у вересні, триватимуть 9 місяців. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«Ми прагнемо максимально підтримати не тільки бійців АТО, але і їх сім’ї. Регулярно влаштовуємо спортивні свята для всієї родини, дітей бійців відправляємо на відпочинок в оздоровниці України та за кордон, організуємо для них освітні курси. З вересня стартують заняття, на яких діти зможуть краще розібратися в тонкощах роботи з комп’ютером і освоїти ази програмування », – розповів глава області Валентин Резниченко.

Заняття будуть проходити в навчальному центрі Level Up. Перед початком курсів для дітей проведуть тестування, щоб зрозуміти рівень їх знань. Далі розподілять на дві групи – по 12 учнів кожна.

Перша група буде проходити курс користувача ПК. Хлопці будуть удосконалювати знання, які знадобляться їм під час навчання в школі. Вони дізнаються, як правильно шукати інформацію в інтернеті, працювати в текстовому редакторі, робити презентації. Друга група буде розбиратися в тонкощах «візуального програмування». Діти навчаться створювати гри і в кінці курсу розроблять власний проект.

Курси розраховані на хлопців від 11 до 14 років. Вони стартують на початку вересня і триватимуть 9 місяців. Заняття – раз в тиждень в неділю протягом двох годин.

Записатися на дитячі IT – курси можна в Центрі допомоги учасникам АТО при ОДА за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (1-й поверх), каб.105, тел .: (056) 742-86-62. Можна звертатися по телефону 068 679 89 61.