У Дніпрі проведуть тренінг для бізнес-переселенців

19 Серпня 2016 11:11

pNAcnK86s1gРада Європи та Дніпропетровська ОДА організовують практичний семінар для переселенців. Учасники дізнаються про регіональні особливості ведення бізнесу, як побудувати систему продажів в В2В секторі і що робити, щоб справа приносила прибуток. Корисні поради будуть давати представники влади та досвідчені підприємці. Практичними напрацюваннями поділяться відомі тренери.

Тренінг «Бізнес-інтеграція переселенців в Дніпропетровській області» пройде в Дніпрі 26-27 серпня. Він орієнтований на тих, хто переїхав із зони АТО і вибрав для ведення бізнесу безпечну Дніпропетровську область.

За два дні учасники дізнаються про регіональні можливості ведення бізнесу, як побудувати систему продажів в В2В секторі і як зробити власну справу прибутковим.

Серед спікерів – представники обласної та місцевої влади, фіскальної служби, центру зайнятості, регіональної Ради підприємців та місцевих бізнес-асоціацій. Практичні поради будуть давати досвідчені тренери.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 21 серпня 2016 року.

Додаткова інформація – за телефоном (095) 394-15-49 або по електронній пошті dnipro.coe@gmail.com.

Семінар відбудеться за адресою: Дніпро, готель Abri, Ярмарковий спуск, 1.

Тренінг для бізнес-переселенців – це частина проекту Ради Європи «Посилення захисту прав переселенців в Україні».

На Дніпропетровщині за офіційними даними майже 80 тис. Переселенців, за неофіційними – понад 100 тис. За два роки АТО перенесли свій бізнес до Дніпропетровської області понад 750 підприємців Донбасу.