На Дніпропетровщині проведуть еко-естафету

19 Вересня 2016 16:47

1Вперше в Дніпропетровській області пройде еко-естафета. Боротися зі сміттям мешканці регіону зі спортивним азартом, а після насолодяться цікавими розвагами та майстер-класами. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резниченко.

Еко-естафета пройде 24 вересня в Обухівці. Учасники розділяться по командам, прибиратимуть берег річки Оріль та навколишню територію, а сміття – сортувати. Перемогу отримують ті захисники природи, які зберуть найбільше сміття.

Після учасників чекає майстер-клас з риболовлі, мотузковий парк, стрільба з лука, боротьба на мечах, сплав на каяках, жива музика і дружній пікнік.

«Вперше проводимо в області таку еко-естафету. Разом з Федерацією спортивного туризму в Дніпрі запрошуємо всіх зробити наш край чистішим. Почнемо з Обухівки, далі поширимо цю практику на інші населені пункти », – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Приєднатися до незвичного суботника вже захотіли близько 200 чоловік. Це бійці, велосипедисти, спортивні туристи і просто небайдужі жителі області.

Приєднатися можуть всі. Реєстрація за посиланням.

Місце зустрічі – кінцева зупинка маршрутки №241 в селищі Обухівка Дніпровського району. 24 вересня в 11:00.