У Дніпрі дитина і батько провалилися в 3-метровий каналізаційний люк

12 Жовтня 2016 11:33

1476260807195811 жовтня, о 19:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про нещасний випадок, по проспекту Олександра Поля, 33 міста Дніпро. Про це повідомляє прес-служба ГУ ГСЧС Дніпропетровської області.
Хлопчик 6 років відпочивав разом з батьком на алеї, де проводилися ремонтні роботи, і впав в каналізаційний колодязь. Батько, намагаючись врятувати дитину, також впав в каналізаційний колодязь, глибина якого більше 3 метрів, самостійно вибратися люди не змогли. Вони подзвонили в Службу порятунку «101».
На місце події відразу було направлено два автомобіля та 9 чоловік особового складу другої Державної пожежно-рятувальної частини 8-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ГСЧС України в Дніпропетровській області. Співробітниками рятувальної служби були проведені пошукові роботи по виявленню потерпілих, телефонний зв’язок з якими вже було неможливо.
О 19:55 пожежникам вдалося знайти батька з дитиною. Ускладнювало завдання то, що в зв’язку з ремонтними роботами, люк був лише прикритий пластиковою трубою, що робило його не примітним, але небезпечним.
Постраждалі були врятовані за допомогою мотузки. Рятувальники спочатку витягли дитину, а потім і чоловіка.
Бригадою швидкої медичної допомоги був проведений медичний огляд і поставлений попередній діагноз – загальне переохолодження, однак від госпіталізації потерпілі відмовилися.