У Дніпрі запустили додаток «Моя поліція»

13 Жовтня 2016 14:41

14763570464581У Дніпрі розробили і вже запустили в безкоштовне користування додаток для смартфонів «Моя поліція». Додаток доступний для користувачів iOS і Android пристроїв. Де скачати і як користуватися, розповіли в департаменті взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА.
Можливостей у додатки маса: екстрений виклик поліції (кнопка SOS), пам’ятка про те, як треба спілкуватися з поліцейськими, можливість оцінити роботу конкретного поліцейського, карта відділень поліції і медпунктів, а також розділ новин.
Завантажити додаток для Android – тут: https://projects.invisionapp.com/share/7G6KQSRND#/screens
Після того, як ви встановите додаток на свій гаджет, потрібно пройти реєстрацію. Введіть вашу електронну пошту, ім’я та прізвище, домашню адресу, мобільний телефон і придумайте пароль. Реєстрація буде завершена після того, як ви перейдете по посиланню, яке прийде на ваш e-mail.
«Це унікальний проект в масштабах країни і Європи, але розроблений і запущений він саме в Дніпрі. Завжди під рукою в мобільному телефоні “інструкція: як вести себе з поліцейськими”. Вона істотно допомагає і громадянам, і поліцейським залишатися в рамках законності і посадових інструкцій. Добре зарекомендував себе громадський моніторинг патрульних – оцінка їх роботи через додаток. Це привносить довіру від людей, дисциплінує патрульних, дає можливість виявляти кращих з кращих і розбиратися з тими, хто отримує негативну оцінку », – сказав начальник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс.
Як повідомив один з розробників і власник додатки Дмитро Подворчанська, на даний момент робота над удосконаленням програми триває.
«Зараз допрацьовуємо функцію відправлення поліцейським фото і відео з місця події, а також збираємо побажання і відгуки від користувачів», – зазначив Дмитро Подворчанська.
На сьогоднішній день програма «Моя поліція» встановили собі вже близько 2500 чоловік.
«Проект – соціальний і волонтерський, тому без реклами, ще, на жаль, не отримав належного поширення. На даний момент його скачали близько 2500 користувачів », – додав Володимир Богоніс.
У найближчі місяці розробники планують запустити додаток і в інших містах і областях України.