У Дніпрі у спортивного фармацевта знайшли незаконний допінг вартістю 1 млн. грн.

3 листопадаа 2016 11:46

14781631366874У Дніпрі підпільний спортивний фармацевт зберігав незаконний допінг вартістю 1 млн грн. Про це повідомляє прес-служба управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ.
Саме на таку суму було вилучено різні препарати, в тому числі сильнодіючі та незареєстровані в Україні.
Як з’ясувалося, чоловік займався незаконним розповсюдженням сильнодіючих лікарських засобів і вигаданих торгових марок анаболічних стероїдів. Ефіри тестостерону, нандролон, метандиенон і інші подібні препарати розходилися клієнтам Запоріжжя, Кривого Рогу, Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших регіонів країни.
Схема була звичайною для інтернет-наркоторговців і реалізаторів незаконного допінгу: реклама в соціальних мережах, використання інтернету (електронні пошти різних доменів, а також за допомогою месенджера «Скайп»), підпільний підприємець зв’язувався з покупцями і відсилав їм продукцію за допомогою кур’єрської служби.
Виручку отримував на пластикову картку комерційного банку, і на електронні гаманці Easy Pay і WebMoney.
Всього у чоловіка вилучили понад 2 літрів і близько 7 тис. Таблеток різних препаратів.
Вилучені речовини, препарати та інші предмети направлено на дослідження.
Відкрито кримінальне провадження за статтею ст. 321 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.