Микола Томенко презентував навчальний посібник та Український щорічник-2017

21 листопадаа 2016 16:12

original-photo-572x355На Волині політик та засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко представив навчальний посібник «Україна: історія Конституції», покликаний познайомити школярів з історією творення головного закону від часів Пилипа Орлика до періоду незалежності України.

У цьому посібнику Микола Томенко пов’язав кожну Конституцію з відомими персоналіями. Каже, хоч це і не зовсім правильно з точки зору історичної правди, та більш зрозуміло для учнів. Видання є науково-популярним.

original-dsc6509Також політик презентував «Український щорічник-2017» – щоденник, що цьогоріч виданий вже всьоме. Він представлений у двох варіантах – з обкладинкою синього та червоного кольорів. На кожній сторінці щорічника є інформація про відомих українців, афоризми, зображення історичних, релігійних та культурних пам’яток.

Микола Томенко презентував у Луцьку посібник та «Щоденник ділового українця»

001-465x381Окрім цього Микола Томенко розповів про конкурс семи найкращих міст та містечок України в рамках проекту «Сім чудес України». Переможців визначало професійне журі, а також голосування українців. На жаль, до числа переможців не вдалось потрапити Володимир-Волинському. Хоча судді віддали йому велику кількість балів, недостатньо активними виявились жителі княжого міста.

Громадський та політичний діяч розповів й про проект з відтворення надгробного пам’ятника князю Острозькому. Його планують встановити в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Це спільний українсько-польський проект.

Також Микола Томенко зізнався, що наразі працює над створенням власної партії, однак запевнив, що поки не готовий ділитись деталями.

Джерело: tomenko.ua