На Дніпропетровщині стало більше ЦНАП

22 листопадаа 2016 18:03

14798267729320Від реєстрації нерухомості та бізнесу до приватизації землі – десятки адмінпослуг можна отримати швидко і без черг в одному місці. З початку року на Дніпропетровщині відкрито 9 нових офісів ЦНАП. Вони обладнані всім необхідним для комфортного обслуговування громадян. На сьогодні в містах, районах та об’єднаних громадах регіону працює 49 таких Центрів та їх філій. Це найбільше в Україні.

«Ми наближаємо до жителів користуються найбільшим попитом адмінпослуги і відкриваємо нові Центри надання адмінпослуг. У цьому році їх стало на дев’ять більше. Вони відкрилися в Дніпрі, Кам’янському, Новомосковську та в п’яти об’єднаних громадах. Сьогодні в регіоні працює майже півсотні ЦНАП і їх філій. Це найбільше в Україні », – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Досвід Каменського – приклад успішної роботи єдиної мережі ЦНАП. На початку червня 2016 років зо два нових філії відкрилися в Дніпровському та Південному районах міста. Вони обслуговують понад 150 тисяч жителів. В одному приміщенні сконцентровані найбільш популярні послуги – від видачі паспортів до приватизації землі. Всього – 176. Тут надається майже 30 найбільш затребуваних послуг комунальних підприємств.

У листопаді на другому поверсі ТЦ «Наша Правда» почав роботу оновлений ЦНАП «Лівобережний» в Дніпрі. Тут можна отримати 195 адмінпослуг, обслуговують 14 адміністраторів. Для зручності громадян в приміщенні – і Сервісний центр МВС України.

Оновлений офіс ЦНАП відкрився цієї осені і в Новомосковську. 8 адміністраторів надають близько 90 адміністративних послуг.

На Дніпропетровщині з початку 2016- го ЦНАП відкрилися в п’яти об’єднаних громадах – Слобожанської, Апостолівської, Богданівської, Вакуловська і Вербковской. Як створити Центр і організувати його ефективну роботу, громади дізнаються на практичних семінарах.

З початку року в області було надано майже 336 тисяч адміністративних послуг. Це на 80% більше ніж в минулому році.

На Дніпропетровщині працює 49 ЦНАП і їх філій: 22 – в, 13 – в містах і п’ять – у об’єднаних громадах.

Контакти Центрів та перелік послуг – на сайті Регіонального віртуального офісу електронних адміністративних послуг області.