Грип та ГРВІ: на Дніпропетровщині перевищено епідпоріг

30 листопадаа 2016 11:33

300 dpi 2 col x 3.25 in / 96x83 mm / 327x281 pixels Chris Ware color illustration of sick little boy and his teddy bear tucked into bed with a thermometer, tissues and a book. Lexington Herald-Leader 2005 KEYWORDS: krtflu krtinfluenza krtcoldflu influenza illnesskids cold teddy bear tissues thermometer children child flu sick sickness runny nose sneeze sneezing temperature fever symptoms krthealthmed krtnational national krtworld world krtcoldflu krthealth health krt aspecto aspectos salud illustration joven osito felpa ilustracion grabado gripe estornudar enfermo mareado lx contributor coddington ware 2005 krt2005

Показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищено в 3 областях України, серед яких і Дніпропетровська.
У Центрі з контролю і моніторингу захворювань інформують, що 69% всіх хворих на 47 тижні – діти до 17 років. Також стало відомо, що на цьому тижні рівень захворюваності піднявся на 13,3% в порівнянні з минулим.
Поріг перевищено в Дніпропетровській, Харківській і Луганській областях. В цілому по Україні найвищий показник захворюваності зафіксований в Київській області, а найнижчий – в Тернопольской.Также медики повідомляють, що в цьому епідеміологічному сезоні в 73% випадків зустрічався штам вірусу типу А (Н3) сезонний.