У Дніпрі проведуть конкурс на краще фото міста

6 Грудня 2016 14:15

1463646501-2488-dnepropetrovskТретій рік поспіль в Дніпрі проходить фотоконкурс на найкраще фото рідного міста, що розкриває туристичний потенціал області. Як взяти участь в конкурсі, розповіла організатор фотовиставки Надія Калініченко на прес-конференції в медіа-центрі ДНІПРО ПОСТ.
«До участі запрошуються як аматори, так і фотографи-професіонали. Мета конкурсу – популяризація туристичних об’єктів нашого рідного міста і області. Терміни – з 1 грудня по 15 січня. Ми раді бачити фотографії нашого міста на нашій пошті mycitydnepro@gmail.com. Це соціальний проект, мета якого – привернути городян і гостей нашого міста. Щоб вони любили наше місто, помічали його краси. Ми приймаємо різнопланові фотографії: це можуть бути й історичні об’єкти, і активний відпочинок наших жителів, як Дніпро сучасний, так і Дніпро – місто інженерів. Можна надсилати не тільки фото міста, але і фото області », – розповіла Калініченко.
З усіх робіт журі вибере 100 кращих фотографій для виставки, яка відбудеться 11 лютого в Палаці студентів ДНУ. Буде визначено 1, 2 і 3 місце, переможці отримають цінні призи. Крім 1-3 місця, будуть додаткові номінації: «Кривий Ріг промисловий», «Нікопольщина туристична», переможець онлайн-голосування та приз глядацьких симпатій. Кращі знімки організатори надрукують на магнітах.