У Дніпрі зловили злодіїв, які не раз грабували квартири

9 Грудня 2016 12:46

1_domushniki_dneprДніпровські поліцейські на «гарячому» затримали квартирних злодіїв, які грабували квартиру однієї з багатоповерхівок Індустріального району. Про це повідомили в прес-службі ГУНП Дніпропетровської області.
Чоловіки 1983 і 1988 народження і раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.
Злодіїв затримали «на гарячому» з речовими доказами, а саме кейсом з інструментами за допомогою яких вони зламували замки і проникали в квартири і речами постраждалих мешканців. Чоловіки працювали удвох. Як стало відомо зі слідчих дій, один з них подавав інструменти і стежив за тим, щоб ніхто не побачив, а його напарник в цей момент вибивав серцевину замка », – повідомила начальник відділу комунікації Головного управління ПП в Дніпропетровській області Анна Старчевська.
Далі чоловіки заходили в квартиру і, оглянувши її, брали все, що на їх погляд мало цінність і не вимагало значних силових витрат при транспортуванні. У той день з квартири чоловіка вкрали ДВД-плеєр, навушники і верхній одяг господаря. За словами одного з підозрюваних, речі він взяв для себе особисто так як був одного розміру з власником одягу.
На даний момент чоловіки затримані згідно зі статтею 208 КПК України. Їм вручено письмове повідомлення про підозру за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, яка передбачає позбавлення волі на термін від трьох до шести років. Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Дніпра і області, ведеться слідство.