Учні «Дніпропетровського центра професійно – технічної освіти туристичного сервісу» розповіли про свої професії

23 Грудня 2016 21:05

dscn7402У навчальному закладі відбувся Тиждень професій. Свої майбутні професії представили агенти з організації туризму, перукарі, флористи, офіціанти, бармени, кухарі, кондитери, адміністратори. Дівчата та хлопці розповіли, чому обрали саме ці спеціальності.
dscn7421На всіх бажаючих долучитися до заходу очікували веселі конкурси, вікторини, ігри, майстер-класи з професій, всілякі солодощі авторського виконання.
bz2wqdrh53uПрисутні здійснили віртуальну історичну екскурсію по Дніпру разом з агентами з організації туризму, взяли участь у цікавих новорічних вікторинах із солодкими призами та веселих конкурсах між командами хлопців і дівчат.
Майбутні перукарі провели майстер-клас “Ділові зачіски”, розкрили секрети дрес-коду, організували інтелект-шоу “Чи знаєш ти?”. Найбільше захоплення у всіх викликав веселий конкурс для хлопців “Заплети косу та зроби візаж”.
Веселою розповіддю про улюблену професію була гумористична мініатюра “Перукар”. Майбутні майстри перукарського мистецтва також провели конкурс “Створи свій образ”, показали колекцію моделей з авторськими зачісками та підготували танцювальний виступ.
dscn7419Майстер-класи з модульного оригамі, витинанки, квілінгу, петриківського розпису підготували учні Центру за спеціальністю “Флорист”, “Квітникар. Декоратор вітрин”. Вони також продемонстрували виготовлення топіаріїв та новорічних вінків, організували виставку – продаж декоративних виробів і сувенірів.
dscn7446Представники найсмачнішої спеціальності – “Кухар. Кондитер” захопили всіх міні-квестом “Розпізнай страву”. Нікого не залишили байдужими майстер-класи з оздоблення кондитерських виробів та нарізки овочів, презентація млинців, виставка-продаж кондитерських виробів.
dscn7459h2je8nbmkfmСекрети професії “Майстер ресторанного обслуговування”, “Офіціант. Бармен. Адміністратор” розповіли її майбутні представники. Пізнавальна мініатюра “З історії етикету”, майстер-класи з декантації вина, приготування коктейлів, сервірування столу, складання серветок – аплодисменти учасників не вщухали.
– У нашому Центрі – розповідає його директор Інна Василівна Войтович, – викладачі розкривають найкращі сторони своїх учнів. У кожного – своя родзинка: інноваційний підхід до вивчення особистості, нестандартна робота з батьками, сучасний погляд на самоврядування.
l6wrnucahlgУ нас підтримуються інновації у навчанні, наявна широка перспектива професійного спілкування та необмежений великий потенціал удосконалення підготовки майбутніх кваліфікованих кадрів.
Для кожної людини дуже важливо вибрати собі професію не за необхідностю, а за бажанням займатися кожен день улюбленою справою. У «Дніпропетровського центру професійно – технічної освіти туристичного сервісу» допоможуть отримати таку спеціальність.

Віра Касьянова.