У Дніпрі розробили додаток, який автоматично ставить лайки, коментує і відправляє приємні повідомлення

29 Грудня 2016 16:41

v8ebdba8a50-768x378Додаток автоматично ставить позначки “мені подобається” на фотографії потрібної тобі дівчата, коментує її пости і відправляє їй приємні повідомлення від твого імені. Все виглядає бездоганно, ніхто не здогадається, що ти доглядаєш за дівчиною в “ледачому” режимі. А їй здасться, що ти оточив її увагою – унікальний турботливий чоловік.

Про це розповів житель Дніпра Денис Білозір.

«Дівчата люблять скаржитися, що хлопці не вміють красиво знайомитися і доглядати, забувають подзвонити, кажуть мало компліментів … Цей список претензій знаком всім хлопцям, так що не будемо в нього заглиблюватися. Тим більше, що набір жіночих бажань в період знайомства і зближення стандартний. І виконати його повністю зможе тільки той, хто не працює, не займається спортом, не спілкується з друзями, а весь час намагається сподобатися дівчині. При цьому, він повинен добре виглядати, розвиватися, встигати заробляти гроші … Простіше кажучи, ідеальний чоловік (по жіночому думку) нічого не забуває, все встигає, ніколи не втомлюється, і … не існує. Саме тому ми розробили додаток Likeapp, що допомагає хлопцям завоювати серце обраниці », – розповів Денис Білозір.

І додав, що ідея створити додаток прийшла рік тому.

«Я помітив, що почав забувати багатьох дівчат, з якими раніше спілкувався, і з якими хотів сходити на каву. Вирішив періодично проставляти лайки, щоб вони пам’ятали про тебе. Вони лайкають у відповідь, і так ви не губитеся. Потім зрозумів, що даний спосіб добре працює і для нових дівчат », – зізнався Денис.
Додаток безкоштовне, але є і платні тарифи з додатковими послугами:

«У нас йде комплексний аналіз профайла: друзів дівчини, її постів. Від цього формуємо власний рейтинг. Якщо він низький – велика ймовірність, що аккаунт фейковий. Скажу так: з 1000 фейковий станиць, ми визначаємо 950 », – додав розробник.

Джерело: informator.dp.ua