У Дніпрі продовжують шукати зниклого солдата

1 Лютого 2017 16:29

14859527816924Поліція разом з представниками полку «Дніпро-1» і волонтери розшукують безвісти зниклого Владислава Бараниченко. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Заступник начальника слідчого відділу Дніпровського ОП Івана Сокіл завив, що правоохоронцями буде розглянута будь-яка інформація про місцезнаходження зниклого.

«Поліцією було встановлено водій автобуса, на якому безвісти зниклий їхав 22 січня через Маріуполя в Дніпро. Згідно відео, отриманого з камери, розташованої в автобусі, хлопець вийшов на центральному автовокзалі Дніпра. Ми надали запити про вилучення відеозаписів з камер зовнішнього спостереження на території від автовокзалу. Наші співробітники перевіряють всі лікувальні установи міста і області за зверненням до них Владислава або осіб з невстановленими даними. Здійснюється перевірка моргів на предмет встановлення серед невпізнаних трупів », – повідомив Іван Сокіл.

За словами слідчого, поліцейськими відпрацьовується і версія самогубства. Нагадаємо, що в ніч з 22 на 23 січня близько опівночі екіпаж патрульної служби на Амурському мосту побачив чоловіка у форменому одязі ВСУ, який стояв біля огорожі і дивився вниз.

«Поліцейські зупинилися і звернулися до чоловіка. І саме в цей момент останній стрибнув через паркан в річку. Працівники поліції викликали рятувальників, які відпрацювали прилеглу територію, але чоловіка не знайшли. Ми спілкувалися з командиром військової частини, де проходив службу Владислав Бараниченко. Там його характеризують як зваженого, цілеспрямованого, не схильного до самогубства і дезертирства. Але ми все ж відпрацьовуємо всі версії », – додав Іван Сокіл.

Розшуком Владислава Бараниченко активно займаються бійці «Дніпро-1». Працівники полку спільно з волонтерами обстежили прилеглу територію, сквери, але ніякої корисної інформації не отримали.

Мама Владислава повідомила, що син скористався відпусткою, щоб по приїзду до Маріуполя здати сесію в інституті, де він вчиться. Останній раз вона говорила з сином коли він приїхав в Дніпро, далі зв’язок перервався.

Поліцейські і рідні ще раз звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про безвісти зниклого Владиславе Бараниченко, повідомити за телефонами 102 або (097) 487-97-58, (095) 300-72-34, (066) 347- 79-42.