Будьте щасливі і даруйте щастя іншим

10 Березня 2017 00:20

У апараті Дніпропетровської обласної ради працює 49 жінок та 32 чоловіки. А ось у депутатському корпусі інше співвідношення: 99 чоловіків і 21 жінка.
Серед них – лише одна жінка – керівник фракції. Антоніна Ульяхіна очолює фракцію «Батьківщина». Вона – заступник голови постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету і фінансів.
Напередодні 8 – го Березня Антоніна Миколаївна відповіла на питання про те, з яким настроєм зустрічає цьогорічну весну, від кого, на її думку, більше користі у владі – від жінок, чи від чоловіків і як їй вдається поєднувати сім’ю та напружену депутатську роботу.

– Цьогорічну весну я зустрічаю з великою надією на зміни на краще, з відчуттям відповідальності за подальшу політичну стратегію ВО «Батьківщина» в цілому і Дніпропетровської обласної організації. З великою любов’ю до родини. Радію пробудженню природи.
Вважаю, що користі від знаходження у владі більше принесуть професіонали. Але, відомо, що жінки до кожної справи відносяться, як до способу доказати чоловікам, що жінками треба пишатися і є за що. Жінка сприймає свій колектив, свою роботу як велику родину, за яку вона несе відповідальність. Чоловіки – менш емоційні, але це не завжди покращує результат роботи.
У Дніпропетровській обласній раді я відчуваю себе дуже комфортно. Так, як завжди відчуваєш себе серед розумних, вихованих, цілеспрямованих людей. Скажу, що у чоловічому колективі легше працювати жінці, але перед тим необхідно доказати, що ти – людина з мізками і душею.
Чи існує межа між особистим та кар’єрою? Разом це й є те, з чого складається життя. В кожну справу жінка вкладає частину своєї душі, тепло серця. Дуже важливо щодня займатися тим, що подобається. Моя сім’я, за моє довге політичне і громадське життя, навчилась не відділяти мою роботу в щось окреме. Це наше життя, і для нас важливі всі його напрямки. Мені завжди вдається у роботі майже все, бо маю надійний тил.
Краса – поняття дуже відносне, а успіх – мінливе. Тому цими категоріями я ніколи не зловживаю. А ось від багатьох неприємностей у житті мене береже відсутність заздрості, велике бажання допомагати людям там, де я можу і в тому, що я можу зробити. Вважаю великим своїм плюсом відсутність злопам’ятності та великим щастям бути затребуваною у житті.
Говорять, що життя людини таке, які думки вона має. Чим більше жінка випромінює позитиву, має почуття гумору та робить добро для інших, тим вона гарніша та привабливіша. Моя робота вимагає підвищеної відповідальності та щирого інтересу до життя людей. Я щаслива, коли вдається допомогти людям.
Від усієї душі бажаю всім жінкам здійснення життєвих планів, надій і мрій. Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт. Нехай кожен ваш день буде радісним, навколо вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти і звучить музика. Будьте щасливі і даруйте щастя іншим!

Бесідувала Віра Касьянова.