Дніпрян запрошують на безкоштовні курси англійської

16 Березня 2017 14:26

У Дніпрі 10-ти тижневі курси іноземної мови будуть проходити в обласній універсальній науковій бібліотеці. Щоб приєднатися, необхідно оформити читацький квиток, повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.
«Експрес-курс буде складатися з 10 лекцій. Вони будуть проходити раз на тиждень по 2 години. Вік учасників і рівень володіння мовою – не має значення. Ми запрошуємо всіх, хто хоче вивчати і удосконалювати свою англійську », – зазначила зав. відділом інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» обласної універсальної наукової бібліотеки в Дніпрі Світлана Усенко.
Тим, хто раніше не вивчав англійську, запропонують програму “Базовий курс для початківців» – «Basic English 5». Учасники курсу почнуть з алфавіту, транскрипції і базових правил читання. Заняття будуть проходити щочетверга.
Початок о 16:00.
Для тих, хто бажає підвищити рівень знань, підійде експрес-курс «Активуй англійська!» – «Activate English 5.5.». Він буде проходити щовівторка. Початок о 16:00. Акцент – на розмовну англійську.
Курс «Кіноклуб по середах» – «Wednesday Movie Club» зацікавить відвідувачів із середнім рівнем англійської. Їм запропонують перегляд фільму іноземною мовою з подальшим обговоренням. Заняття – по середах. Початок о 14:00.
Всіх бажаючих запрошують записуватися. Курси стартують на початку травня цього року.
Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека знаходиться за адресою: м Дніпро, вул. Савченко, 10. Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (0562) 39-28-27.