Золотий цирк Європи і Азії

2 Квітня 2017 11:29

Безліч незвичайних і оригінальних номерів. Віртуозне виконання найскладніших трюків. Велика кількість різних екзотичних тварин, участь яких в циркових виставах завжди так радує наших дітей. Тільки видатні артисти отримали право виступати під склепіннями Цирку Чинізеллі.

У програмі можна побачити:

– «Білоруських наїзників» під керівництвом заслуженого артиста Північної Осетії Бориса Лазарова. Номери насичені східною екзотикою, самобутністю культури Білорусі та взаємодією в циркових номерах тварин різних континентів. Бездоганне виконання найскладніших кінно -акробатіческіх трюків і оригінальною дресури верблюдів і лам.

– Тетяну і Валерія Нечипуренко – дресирувальників величезних ведмедів.

У програмі клишоногі артисти виступлять з найцікавішими трюками, продемонструють неймовірні здібності, стрибатимуть, перекидатимуться і навіть будуть їздити на мотоциклі.

– “Дресированих такс” Тетяни Дробот – це справжня класика дресури. Розумні і веселі собачки точно виконують всі команди, повзають, стрибають і танцюють.

– “Забавних носух” під керівництвом Анжели і Олега Тонкопій, що вражають своїми незвичайними учасниками. Вони безстрашно стрибають в вогонь, підіймаються по канату і виконують безліч трюків в манежі.

-“Еквілібр на першах” під керівництвом Юрія Дробота. На цирковій арені «Еквілібристи на першах» показують неабияку майстерність і сміливість. Виступаючи на дуже високих першах, під самим куполом цирку, вони виконують не тільки запаморочливі трюки, але часом і досить-таки ризиковані номери.

-“Duo Aspire” – повітряні акробати Ніна і Андрій Бабічеви. “Дует Прагнення” – справжні зірки програми. Після тривалих гастролей Європою, артисти змусять і своїх земляків- дніпропетровців відкрити рота від здивування. Вони працюють без будь-якої страховки майже під самим куполом цирку. Головна “фішка” їх виступів – емоції. Стійкость та сила Ніни і Андрія змінить ваші уявлення про людські здібності. Неймовірно вражаюче шоу не залишить байдужим нікого.

Весь вечір в манежі клоунський дует “Онуки лейтенанта Шмідта” Клоунський дует, лауреати багатьох міжнародних конкурсів циркового мистецтва, відомі і улюблені глядачами Близького і Далекого зарубіжжя. Вони несуть сміх, надію і світло.

А Також  Лазерне шоу, суперсвітло, суперзвук, піротехнічні ефекти і багато іншого. У Дніпропетровському державному цирку чекають глядачів з 11 березня по 9 квітня 2017 року, по суботах і неділях, початок о 12:00 і 16:00.