У Дніпрі побили вікна в ОДА

4 Квітня 2017 11:39

За хуліганські дії зловмисникові загрожує штраф від 8 500 до 17 000 гривень
У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який молотком розбив скляний фасад будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Дніпропетровської області.
4 квітня о 04:00 співробітниками Управління поліції охорони був затриманий 53-річний місцевий житель, який, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, розбив молотком 7 вікон скляного фасаду будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського відділу поліції. Зловмисник був доставлений у відділ поліції для подальшого розгляду справи. Молоток, яким були розбиті вікна, поліцейські вилучили. Як повідомили в прес-службі поліції, пояснити свій вчинок чоловік не зміг, так як був дуже п’яний.
Вказаний злочин кваліфікується як хуліганство. В даний час вирішується питання про внесення відомостей в ЕРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За хуліганські дії зловмисникові загрожує штраф від 8 500 до 17 000 гривень або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.