У Дніпрі проведуть Міжнародну конференцію «Людина і космос»

11 Квітня 2017 17:39

12 квітня в аерокосмічному центрі ім. Макарова відбудеться Міжнародна конференція «Людина і космос», участь в якій візьмуть близько 400 осіб.

Про це на прес-конференції ІА «МОСТ-ДНІПРО» повідомив представник аерокосмічного центру ім. Макарова Олексій Кулик.

«Конференція« Людина і космос »спрямована на вивчення і застосування всіх науково-технічних аспектів освоєння космосу: 22 наукових напрямки по астрономії, космічної фізики, космічними технологіями, проектування літальних апаратів, космічної біомедицини. Загалом, все, що пов’язано з технічною стороною космічної діяльності людини на цій конференції буде представлена ​​у вигляді доповідей », – сказав представник аерокосмічного центру.

За словами Олексія Кулика, в цей день в аерокосмічному центрі так само буде відкрита «Space room» – майданчик з особливим інтер’єром. Там будуть проводитися навчальні заняття для студентів і школярів, а також конференції, засідання, презентації.

«Хотілося б щоб наші аудиторії видозмінилися для того, щоб коли студенти приходили, вони відривалися від зовнішнього світу і максимально занурювалися в космічну сферу для збереження їх ентузіазму», – сказав засновник SPACE HUB Макс Ткаченко.