На Дніпропетровщині 6 населених пунктів залишаються без світла

24 Квітня 2017 18:31

Бригади ДТЕК Дніпрообленерго продовжують відновлювати електропостачання в містах та селах, що постраждали від негоди. Спочатку 190 населених пунктів в Дніпропетровській області були знеструмлені через поривчастий вітер і снігопад. Енергетики вже відновили світло в 184 населених пунктах. Станом на 09.00 24 квітня, залишаються частково знеструмленими 1 731 абонент в 6 населених пунктах області – Дніпропетровському, Царичанському, Кам’янському районах. В ремонті ще 4 повітряних лінії 6-10 кВ і поодинокі заявки абонентів. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

ДТЕК Дніпрообленерго докладає всіх можливих зусиль для ліквідації наслідків негоди. Енергетики цілодобово усувають численні обриви проводів, прибирають повалені дерева, ремонтують вийшли з ладу підстанції.

ДТЕК Дніпрообленерго нагадує про правила електробезпеки:

– при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

– не наближатися до впав проводу ближче, ніж на 8-10 метрів і ні в якому разі не торкатися до нього.

У прес-службі ДТЕК попереджають про ризик отримати серйозні травми або загинути від ураження електричним струмом при спробах проникнення або знаходженні на території енергооб’єктів. ДТЕК Дніпрообленерго настійно вимагає дотримуватися правил охорони електричних мереж, правила електробезпеки та інструкції щодо доступу до електроустановок.

При виявленні обірваних або провисших, що впали на землю проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор просять повідомляти про це в контакт-центр ДТЕК Дніпрообленерго за телефоном 0 800 500 444 або на електронну адресу callcenter@dtek.com.