На  Дніпропетровщині з’явиться новий спорткомплекс

25 Квітня 2017 16:43

У селищі Слобожанське Дніпровського району за рахунок місцевої громади та обласного бюджету будують новий спорткомплекс. Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко, будівництво об’єкта завершиться до кінця року. Зараз виконано вже третину робіт.

«Продовжуємо створювати в області нові спортивні об’єкти. У 2016-му разом з бізнесом нам вдалося відкрити 200 майданчиків, тенісних кортів, басейнів, футбольних полів / В планах на цей рік – реконструкція шести стадіонів, будівництво спорткомплексу в Слобожанському. Останній будуємо разом з місцевою громадою », – сказав Валентин Резниченко.

Будівництво спорткомплексу в Слобожанському почалося в кінці 2016 року. На сьогодні виконано 35% робіт – вже є залізобетонний фундамент і металевий каркас будівлі, розповів генпідрядник Володимир Кононов.

«Залишилося зробити перегородки, перекриття, стіни, дах, виконати внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, попрацювати над благоустроєм території. Роботи плануємо закінчити в цьому році », – сказав він.

У триповерховій будівлі облаштують великий зал для проведення змагань, кімнати для занять фітнесом, гімнастикою, шейпінгом, йогою, «тренажерку». У спорткомплексі також розмістять кафе, сауну, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні, поруч з установою будують зелені зони, зручні стоянки.

«Децентралізація дає результати. Об’єднання в громаду дозволило нам реалізувати ще більше задумів. З 2016-му побудували «з нуля» дитсадок на 220 дітей. Тепер поруч з ним будуємо сучасний спорткомплекс, і в планах ще басейн », – розповів голова Слобожанської об’єднаної територіальної громади Іван Камінський.

Загальна площа новобудови – понад 2,7 тис квадратних метрів. Він розрахований на 250 відвідувачів.