Українці зможуть допомагати армії уві сні

22 Травня 2017 17:45

Оригінальний мобільний додаток Wake App in Peace розробили українські волонтери: будильник, який перераховує на спеціальний рахунок для допомоги  АТО гроші за кожну “зайву” хвилину вашого сну. Про це повідомляє “Українська правда. Життя”.

Замість дзвінка незвичний будильник співатиме “Колискову”, слова до якої написав Сергій Жадан, а виконали гурт “Лінія Маннергейма” і Саша Кольцова.

Розробники наголошують, що кожен користувач додатку самостійно визначатиме, яку суму коштів буде списано з його рахунку за кожну “зайву” хвилину сну. Кошти відраховуватимуться з банківської картки, яку можна прив’язати до додатка. Зашифровані дані картки будуть надійно захищені технологіями Visa та Mastercard згідно із сертифікатом безпеки PCI DSS Level 1.

Артем Карелін, автор ідеї додатку, каже, що мета його створення – позбавити будь-яких незручностей тих, хто бажає допомогти армії. “Тепер не потрібно відкладати гроші чи шукати банкомат, щоб надіслати гроші волонтерам. Не треба навіть шукати номер картки фонду, щоб переказати кошти. Це новий крок у справі благодійності”, – закликає він.

Додаток можна завантажити у Google Plaу і App Store.

Фото: Лайфхакер. УП.