Завтра – ЗНО! Про що варто пам’ятати абітурієнтам (ВІДЕО)

22 Травня 2017 16:05

У вівторок, 23 травня, в Україні розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.
“Рідна Дніпропетровщина” пропонує цьогорічним абітурієнтам пригадати правила, які допоможуть скласти іспит успішно та уникнути непорозумінь під час реєстрації.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Радимо учасникам ЗНО ознайомитися з адресою проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, що зазначена в запрошенні-перепустці на інформаційних сторінках. Маршрути доїзду до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Рекомендуємо також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Фото: Освіта.UA.