У мережі представили документальний фільм “Пісні, народжені в АТО”

29 Травня 2017 15:37

У соцмережах представили першу серію документального фільму “Пісні, народжені в АТО”, який варто переглянути кожному, хто переживає за долю людини нової війни за нашу незалежність.  Цей фільм знімали не маститі кіношники, а небайдужі волонтери. Про це повідомили на сторінці спільноти фільму в Facebook.

“Цей фільм навряд чи покажуть на великих екранах, але завдяки інтернету його може подивитися будь-який бажаючий. Темі сучасної війни раді далеко не на всіх телеканалах і миготить вона часто тільки в новинах. Але, вона йде в реальному житті ось уже три роки і майже кожен день ми втрачаємо когось із наших захисників”, – йдеться у повідомленні.

Хто ці герої, які пішли захищати Україну і кого ворожі пропагандисти називають «хунта» і «карателі»? На прикладі учасників нашого проекту, автори проекту вирішили показати звичайних громадян України, які у важкий для країни час взяли в руки автомат і стали воїнами. 

Фронтова хроніка, кадри з концертів, інтерв’ю з головними героями. У кожній тридцятихвилинній серії дві-три людини. І багато музики, створеної в окопах Донбасу.

Переглянути фільм можна за посиланням.