У пам’ять про загиблого бійця в Новомосковську влаштували спортивні змагання

30 Травня 2017 10:55

facebook.com/polk.dnipro1

28 травня в пам’ять про загиблого під Новоазовськом Олександра Мітягіна, бійця полку “Дніпро-1”, у Новомосковську пройшли спортивні змагання, організовані спортивним клубом «Байпас». Про це повідомили у прес-службі полку Дніпро-1.

Полк Дніпро-1 та Штаб Майдану. Дніпропетровськ подарували клубу «Байпас» штангу, а всім учасникам цінні подарунки на згадку.

У майбутньому планується проведення змагань в пам’ять про Олександра Мітягіна щорічно.

Довідка.

Олександр Мітягін – боєць полку «Дніпро-1» захищав Україну під Новоазовськом, де розвідувальна група натрапила на передовий підрозділ кадрової російської армії, яка незаконно перетнула кордон і зайшла на територію України у серпні 2014го.

Після бою Олександра не знайшли серед загиблих. Після тривалих пошуків ідентифікований серед загиблих за експертизою ДНК. 17 серпня 2015 року воїна поховали у Новомовсковську. Разом з Олександром загинув побратим Дмитро Пермяков («Дніпро-1»). За плечима Олександра Мітягіна – цінний досвід, яким захоплювалися його другі та побратими, беручи з нього приклад як зі спортсмена (майстер спорту з пауерліфтингу) та Захисника Батьківщини. Саме 28 травня йому б виповнилося 38 років.