Українець створює надзвичайні музичні інструменти

16 Червня 2017 10:27
Художник та музикант Дмитро Губарєв народився в Україні, у місті Світловодську. Хлопець завжди цікавився рідною музикою, символікою, культурою та мистецтвом і мріяв створювати свої власні музичні інструменти.

Однак, як і більшість талановитих людей, Дмитро велику частину свого часу повинен був присвячувати роботі. Над своєю мрією вдавалося працювати лише ввечері та впродовж вихідних, поєднуючи своє хоббі з сімейним життям (у Дмитра є чудова дружина та прекрасна донечка).

Звичайно, такий шлях не є легким. Постійна боротьба і прагнення створити щось дійсно особливе злилися для Дмитра в коктейль радості та розчарувань. Однак художник таки досяг мети і світ нарешті побачив оригінальні барабани (офіційно – барабани Guda), які по-раву можна назвати справжнім витвором мистецтва!

Якщо хочете ближче познайомитися з Дмитром та його роботами, радимо вам відвідати його сайт, а також сторінки у YouTube, Etsy та Instagram.

А поки пропонуємо вам насолодитися красою його творінь, адже є в них щось справді божественне та особливе!

Це був перший барабан, який Дмитро створив 5 років тому

Тепер створення оригінальних музичних інструментів перетворилося для Дмитра зі звичайного хоббі у повноцінну роботу.
Дмитро також має освіту графічного дизайнера, тож кожен візерунок для барабанів він розробляє самостійно.
Він поєднує у візерунках стародавні символи, квіткові елементи та священні геометричні знаки.
Дмитро приділяє величезну увагу якості своїх інструментів, саме тому вони звучать і виглядають абсолютно божественно​​​!
Він – один з небагатьох майстрів, які можуть зробити цей інструмент так професійно і так красиво​.

Це ще одне нагадування для всіх нас: якщо у нас є справжня пристрасть, мрія, ми ніколи не повинні відмовитися від спроб досягти її, незалежно від того, наскільки це важко.

За матеріалами: www.uamodna.com