22 липня в Дніпрі проведуть забіг на підборах

21 Липня 2017 17:11

Директор з маркетингу та розвитку бізнесу Hearst Shkulev Media Анна Толстих повідомила, що 22 липня в ТРЦ «Караван Дніпро» пройдуть змагань з бігу на шпильках.

Про це стало відомо на прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНІПРО».

«Забіг на каблуках ми проводимо вже втретє. Дівчата бігають стометрівку на підборах мінімум 9 см. Взуття має бути не на платформі. Це повинна бути шпилька або каблук. При реєстрації ми заміряємо довжину каблука. Змагання вже пройшли в Харкові і Львові. Попереду – Київ і Одеса. Головний приз в цьому сезоні – поїздка на Мальдіви по системі «все включено. У кожному місті відбираємо трьох фіналісток. Таким чином, у фіналі в Києві візьмуть участь 15 дівчат. Початок заходу о 14.00. Реєстрація розпочнеться о 13.30. Попередня реєстрація була відкрита на сайті. Станом на 21 липня зареєструвалося 60 осіб », – сказала вона.

Бренд-менеджер Сosmopolitan Ірина Вицуп зазначила, що забіг на шпильках – це не тільки розважальний, але і благодійний проект.

 

«Ми співпрацюємо з компанією Mary Kay, яка щорічно вивозить жінок, які перенесли рак у грудях, в Карпати. На забігу ми будемо роздавати листівки про профілактику раку учасницям і глядачка. Щоб якомога більше жінок змогли запобігти хворобі », – сказала вона.

Джерело: most-dnepr.info